Betalen

Uitgeshopt? Dan is het tijd om uw product te bestellen en af te rekenen. Het voordeel van online shoppen is dat u niet in de rij hoeft te staan bij de kassa. Daarnaast betaalt u op de manier die u het prettigst vindt. Betalen kan namelijk op verschillende manieren bij Sieradenloods, zowel vooraf als achteraf. Maakt u zich geen zorgen over betalen via internet, want bij ons betaalt u altijd veilig.

Veilig winkelen

Bij ons winkelt u in een beveiligde winkelomgeving. Wij zorgen ervoor dat uw persoonlijke gegevens veilig worden bewaard en niet worden gedeeld met derden.

De volgende twee kenmerken geven aan dat u winkelt in een beveiligde omgeving:
- het slotje in de adresbalk van de pagina
- het internetadres begint met https:// en niet met http://. De ‘s’ staat voor secure, ofwel beveiligd

Daarnaast raden wij aan om uw inloggegevens geheim te houden. Zo weet u zeker dat niemand misbruik kan maken van uw account.

Let op: Sieradenloods.nl zal u nooit vragen om bankgegevens of inloggegevens van uw account. Bij vragen over uw bestelling vragen wij alleen om uw naam, het ordernummer en eventueel het product dat u besteld heeft.

Betaalopties Sieradenloods.nl

Er zijn verschillende betaalopties mogelijk bij Sieradenloods. Staat uw gewenste betaaloptie er niet tussen? Dan is het waarschijnlijk niet mogelijk om op die manier te betalen. Probeer een andere betaalmethode of neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie. U belt naar 0320-222021 of mailt naar klantenservice@sieradenloods.nl.

iDeal

De meest snelle manier van betalen is met iDeal. Deze betaaloptie is mogelijk als u internetbankieren heeft bij één van de volgende banken: ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASN Bank, Triodos Bank, de Friesland Bank of Knab.

PayPal

U kan bij ons direct betalen met PayPal. Als er sprake is van een uitgestelde bankbetaling, versturen wij uw pakketje zodra de betaling binnen is.

Creditcard

U betaalt bij ons direct met een VISAcard of MasterCard.

Bancontant/Mister Cash

Met deze Belgische betaalmethodes betaalt u veilig en snel online in onze webshop.

Button Top

Ontvang 5% korting