De champagne wordt ingeschonken, de muziek gaat een iets harder en we zijn blij, vooral heel erg blij. Met trots presenteren wij u onze nieuwe website! Bij ons is het elke dag feest, maar vandaag is hij extra speciaal. Wij hebben keihard gewerkt aan de website van Sieradenloods en het resultaat is indrukwekkend.

Sieradenloods met veel gebruiksgemak

Het gebruiksgemak van onze website is sterk verbeterd. Wij willen u voorzien van de beste informatie en wij willen dat iedereen makkelijk kan navigeren op onze website. Dit is ook de reden dat wij alle sieraden hebben onderverdeeld in 8 categorieën. U vindt binnen een aantal seconden het gewenste product, bijvoorbeeld een Buddha to Buddha armband. De website van Sieradenloods is vanaf nu ook te bekijken via uw mobiele telefoon of tablet. Een Buddha to Buddha armband bestellen was nog nooit zo makkelijk.

Veel merken op Sieradenloods

Op onze vernieuwde homepagina staan de hipste merken voor u op een rijtje. Voor als u liever op een merk zoekt, in plaats van type sieraad. Daaronder vindt u het laatst geschreven blogbericht met de leukste nieuwtjes over uw favoriete sieraden bij Sieradenloods. U kunt natuurlijk ook heel eenvoudig zoeken op onze website door uw product in te typen in de zoekfunctie bovenaan de site. Bent u al fan geworden?

Bestel sieraden op Sieradenloods

Onze klanten beoordelen onze site met maar liefst een 9! Sieradenloods wordt omschreven als een fijne juwelier met een goede service. Benieuwd naar onze collectie sieraden? Neem snel een kijkje en bestel uw sieraad nog voor 20.30 uur; dan wordt hij vandaag nog verzonden! Bij een bestelling vanaf €50,- wordt u pakketje gratis verzonden.