Sieradenloods.nl is onder de indruk van de geweldige blog AA Beautyaddicts. We onthouden je deze dan ook niet. De blog is perfect voor alle beautyliefhebbers onder ons, want merken als Mac, Smashbox en Philosophy worden uitgebreid gereviewd op AA Beautyaddicts. Eigenaresse Amelie heeft een spontane schrijfstijl en neemt je mee in haar wereld van make-up.

Amelies favoriet: Mac Cosmetics

Amelies blog richt zich op zowel budget als high end producten, waardoor je met elk budget een passend product vindt. Ze is voornamelijk erg fan van het populaire Mac. Sieradenloods.nl was onder de indruk van de Mac Club eyeshadow die Amelie reviewde! In elk licht is deze eyeshadow namelijk anders. Amelie vulde ook de Mac Addict Tag in, waarin ze uitgebreid vertelt over haar stash met Mac producten.

Budget make-up op AA Beautyaddicts

Ook goedkopere make-upproducten gebruikt Amelie graag. Lees bijvoorbeeld het artikel Battle of the Beautyblenders, waarin knock-offs van de beautyblender met elkaar worden vergeleken. W7, Essence en Catrice zijn tevens merken die je veel terugziet op AA Beautyaddicts.

Over AA Beautyaddicts

Wanneer Amelie een product reviewt, is ze eerlijk in hoe het werkt en of het echt zijn werk doet! Daarom is het erg fijn om reviews te lezen van Amelie. De naam AA Beautyaddicts komt natuurlijk van het feit dat ze ontzettend graag makeupt en haar passie met je wil delen! In de toekomst is ze van plan om meer video’s op te nemen, wat AA Beautyaddicts nog leuker maakt.