U raakt niet uitgekeken bij de Hooked armbanden: met slim gekozen accessoires in subtiele kleuren is de straat uw catwalk en wordt uw outfit in een handomdraai een stuk stoerder. Sieraden met nautische invloeden zijn het helemaal op het moment. De Hooked armbanden sluiten perfect aan bij deze trend. Ontworpen voor dames en heren, wij zijn fan! Lees snel verder voor meer informatie.

Het is zomer bij Hooked sieraden

Deze zomer waant u zich in kleding en accessoires die refereren naar de zee. In de collectie van Hooked armbanden hebben ze deze trend doorgezet door de sluiting van de armbanden als anker of als haak te maken. De ankers zijn gemaakt van edelstaal en variëren in de kleuren zilver, goud, roségoud en zwart. Deze stoere details maken de Hooked armband helemaal af en daarmee is hij ideaal voor de zomer! De armbandjes zijn verkrijgbaar met leer of touw; net waar u de voorkeur aan geeft. Welke combinatie kiest u?

Ontdek alle stoere armbanden

Naast de Hooked armbanden zou u ook goed kunnen slagen bij de Pig & Hen armbanden. Deze armbanden zijn gemaakt van scheepstouw. Andere sieraden in dezelfde stijl zijn Josh armbanden of Buddha to Buddha armbanden. Heeft u deze al eens bekeken? Al deze merken shopt u gewoon online bij ons in de webshop.

Bestel de Hooked armbanden nu online en profiteer van 5% korting

Van plan om een Hooked armband online te bestellen? Meld u zich dan eerst aan voor de nieuwsbrief zodat u een kortingscode voor 5% korting in uw inbox ontvangt! Happy shopping!