Als er een sieradenmerk niet te missen is, dan is het wel Karma. De armbanden Karma zijn hip, trendy en gemaakt met stralende natuurstenen. Hoe gaaf! Als u op zoek bent naar een nieuwe armband dan zou u zeker eens deze collectie moeten bekijken. Ook leuk om te weten: wij hebben een hele nieuwe collectie van deze leuke armbandjes toegevoegd aan ons assortiment. Neem snel een kijkje en vind uw favoriete armband Karma.

Armband Karma met prachtige natuurstenen

Een armband Karma shopt u met een goud, zilver of zwart gevlochten bandje. Hier omheen zitten de natuurstenen en schitterende kralen. Deze authentieke natuurstenen hebben veel kleuren met verschillende texturen en designs. De hoogwaardige kristallen die gebruikt worden bij de armbanden Karma, zijn van het merk Preciosa. Extra leuk is om meerdere armbandjes te combineren. Dit geeft uw outfit een mooie zomerse uitstraling.

Armband Karma heeft de perfecte maat

Het vinden van een armband in de juiste maat kan nog wel eens lastig zijn. Gelukkig heeft Karma daar een perfecte oplossing voor gevonden: het verstelbare bandje. De armband Karma heeft een sluiting waarbij u de uiteinden naar elkaar toe schuift met behulp van touwtjes. Ideaal toch? Uw zoektocht naar de perfecte armband eindigt hier! Bekijk snel onze uitgebreide collectie met armbanden Karma.

Goede service van Sieradenloods.nl

Bij Sieradenloods.nl vinden wij een goede service erg belangrijk. Daarom mag u uw armband Karma (ongedragen en onbeschadigd) retourneren of ruilen binnen 30 dagen. Voor vragen over uw bestelling mailt u naar klantenservice@sieradenloods.nl. Happy shopping!