De naam Beautifulday4makeup suggereert dat de blog enkel over make-up gaat. Maar niets is minder waar, want eigenaresse Kim heeft een scala aan onderwerpen waarover ze schrijft op haar blog. Zo heeft ze ook regelmatig een lifestyle- of fashionartikel online, wat een zeer leuke afwisseling is op haar blog. Wij kozen voor jou de leukste blogposts uit van Beautifulday4makeup!

Zondag Spellendag op Beautifulday4makeup

Een leuk onderwerp om dit artikel mee af te trappen is Kims interesse in borspellen! Op haar blog heeft ze de rubriek Zondag Spellendag, waarin ze elke zondag een bordspel reviewt en ook uitgebreid toelicht hoe het spel precies werkt. Leuk is dat Kim vooral wat meer onbekende bordspellen reviewt, die bijna niemand nog in de kast heeft liggen! Dit is erg handig als je een cadeautje zoekt voor iemand of als je zelf zin hebt in spelletjesavond.

Beauty voor de echte beautyliefhebbers: Mac, Sleek en Inglot!

Natuurlijk is beauty een goed vertegenwoordigd onderwerp op Beautifulday4makeup. En Kim reviewt de mooiste merken, van Inglot tot Essence en van Rimmel tot Sleek! Wij van Sieradenloods.nl zijn erg fan van de Mac Vanilla Pigment!

Leuke, trendy en handige accessoires gereviewd door Kim

Qua accessoires is het ook leuk om Beautifulday4makeup te volgen. Op Kims blog vind je namelijk regelmatig een artikel over leuke, trendy of gewoon handige accessoires. Kim schreef bijvoorbeeld een artikel over de Dim tassenhouder, die ideaal is voor tijdens het shoppen!

Foodlovers opgelet: de leukste foodartikelen vind je op Beautifulday4makeup

Een rubriek die we nog extra willen uitlichten is de rubriek Food op Beautifulday4makeup. Hierin schrijft Kim regelmatig artikelen die te maken hebben met recepten, maar ook handige keukentools komen erin voor. Voor ons sprong het artikel over de Dr Oetker Mug Cakes er echt uit.

Volg Kim ook op sociale media:

Twitter: @beautifulday4makeup)

Facebook: www.facebook.com/beautifulday4makeup

Instagram: @beautifulday4makeup