De blog van Maaike Sanders, xMMKE.blogspot.nl, is een echte beauty- en lifestyleblog. Op haar site vind je namelijk elke week wel een aantal artikelen over make-up, food en wat ze meemaakt. Artikelen die je voor school- of werktijd nog even snel checkt of ‘s avonds rustig onder een dekentje leest. Wij vertellen je waarom je xMMKE.blogspot.nl moet blijven volgen!

Beauty op xMMKE.blogspot.nl : van Hema tot The Body Shop

Op Maaikes blog vind je elke week wel een review over een fijn of minder fijn product. Lees bijvoorbeeld eens haar review over de Victoria’s Secret body lotion en fragrance mist, twee producten die ze al heel lang wilde! Ook schrijft ze regelmatig over merken als Essence en Hema. Erg handig als je van budgetproof make-up houdt. Haar review over de Essence All About Nude eyeshadow is bijvoorbeeld leuk om te lezen. Ze swatcht de oogschaduw en geeft haar eerlijke mening. Verder geeft ze veel achtergrondinformatie over de oogschaduw en over andere paletjes in dezelfde lijn.

xMMKE.blogspot.nl en lifestyle

Je vindt ook vaak lifestylegerelateerde blogposts op Maaikes blog. In haar rubriek Fit Friday geeft ze je motivatie om ook in het weekend gezond te eten en eens lekker te sporten. Ze deelt recepten, sportoefeningen en Instagramaccounts die je inspireren gezond bezig te zijn. Ook is Maaikes blog vaak persoonlijk. Ze geeft regelmatig een update over wat haar bezighoudt (Weekly Journal) of post haar favorieten of wishlist. Kijk trouwens ook eens bij haar fashion gerelateerde artikelen. Trends en shoplogs zijn namelijk ook onmisbaar op xMMKE.blogspot.nl!

Sieradenloods.nl is erg enthousiast over deze blog. Neem dus snel een kijkje op www.xMMKE.blogspot.nl!