Een nieuwe blog om te bekijken en echt een blog om van te houden. Dat is de blog BeautybySandra.blogspot.com. Want Sandra van Beauty By Sandra schrijft over onderwerpen waardoor een make-up- en fashionhart sneller gaat kloppen. Sieradenloods vertelt je welke blogposts van Beauty By Sandra aanraders zijn om te lezen!

Lenteproof met de neutrale look van Sandra

De lente is gearriveerd, de zon laat zich steeds vaker zien en ook je make-up routine verandert in deze tijd van het jaar vast mee. Sandra geeft in haar artikel Neutrale look met donkere ogen een prachtige look met een zachte uitstraling. Ze gebruikt hiervoor een donkerpaarse kleur van Michael Todd. Doordat ze de lichte kleur Catrice Mr Copper Field toevoegt, krijgt de look een heerlijke lente-uitstraling. Op haar lippen gebruikt ze I Am Yours! van Essence, een prachtige rozebruine lipstick, om de look af te maken.

Review van de Action Max & More lipsticks (deel 2!)

Gek op budget make-up producten? Lees dan het artikel Action Lipsticks: Max & More deel 2. Sandra reviewt hierin verschillende Action lipsticks met een erg fijn prijsje! Ze fotografeerde de lipsticks van erg dichtbij, waardoor je goed kunt zien hoe de kleur nu werkelijk is op de lippen. Ze reviewde niet alleen het product zelf, maar ook de verpakking, wat een volledig beeld geeft van het gehele product. Lees trouwens ook deel 1 van de Action Max & More lipstickreview!

Outfits op Beauty By Sandra

Op Sandra’s blog vind je ook regelmatig nieuwe outfits! Een van haar meest recente outfits is de Fluffy en comfy outfit. Een zachtroze, wollige trui met een donkere broek eronder. Ideaal voor een heerlijke relax dag! De hakken eronder maken de outfit chic en netjes, maar kunnen ook verwisseld worden voor een paar fijne sneakers.

Enthousiast geworden van deze leuke blogposts? Blijf Beauty By Sandra dan zeker volgen voor inspiratie!