Bent u op zoek naar een mooi paar oorbellen? Kijkt u dan eens in onze collectie oorbellen van Blush. Dit schitterende merk maakt oorbellen van 14K goud, maar dan voor een zeer betaalbare prijs. U kunt kiezen uit wit- en geelgouden oorbellen van Blush.

Online Blush oorbellen kopen

Oorbellen van Blush koopt u veilig online bij Sieradenloods.nl. Als u uw favoriete paar Blush oorbellen online koopt op werkdagen voor 20.30, dan worden ze nog dezelfde dag door ons verzonden. Zijn de oorbellen een cadeau? Dan pakken wij ze gratis en professioneel voor u in. Verzenden is vanaf 50 euro ook gratis bij Sieradenloods.nl.

Oorstekers van Blush

De oorstekers van Blush bevatten geen echte diamanten, maar net zo mooi fonkelende zirkoniastenen. Dat zorgt ervoor dat de oorbellen een aantrekkelijke prijs hebben, met een nog veel aantrekkelijkere look. De pareloorbellen bevatten overigens wel echte parels. Deze oorbellen geven u ongetwijfeld een gevoel van luxe.

Blush creolen en oorbelhangers

Naast oorstekers vindt u bij Sieradenloods.nl ook schitterende creolen van Blush. Ook deze zijn gemaakt van geel- en witgoud. Deze creolen kunt u zo dragen, maar ze zijn eigenlijk gemaakt om te combineren met een setje oorbelbedels. Deze hangers schuift u eenvoudig om de creolen heen, zodat u met verschillende oorbelhangers steeds een nieuwe look kunt creëren. Bekijkt u ook eens de overige sieraden van Blush.