Soms wilt u graag de show stelen met een mooi sieraad. Blush speelt hier op in met haar prachtige collectie ringen. Van eenvoudige ringen tot ringen met prachtige zirkoniastenen erin verwerkt. Lees snel verder en maak kennis met de Blush ringen op Sieradenloods.nl.

Blush ringen: eindeloos combineren

Met de ringen van Blush zit u altijd goed. Deze ringen kunnen namelijk op allerlei manieren met elkaar gecombineerd worden. Bent u bijvoorbeeld een dag in voor rosé gouden sieraden, maak dan een mooie combinatie met de ringen van Blush. Neem bijvoorbeeld de Blush 1117RGO ring als basis. Deze ring is eenvoudig en subtiel. Draag hiernaast de Blush 1118RGO ring. Dit is eveneens een rosékleurig exemplaar met een gedraaid design, wat een leuke touch geeft aan het geheel. Als echte eyecatcher kunt u de 1123RZI ring van Blush toevoegen. De Blush 1123RZI is afgezet met kleine zirkoniasteentjes en geeft een subtiele glans aan de combinatie ringen. Draagt u liever zilverkleurige of goudkleurige sieraden? Sieradenloods.nl heeft ook zilverkleurige en goudkleurige ringen van Blush in haar assortiment.

Elke outfit is compleet met de ringen van Blush

Blush ringen zijn te dragen bij elke outfit. Overdag kunt u kiezen voor de 1020YZI ring. Dit is een goudkleurige ring, afgezet met zirkoniasteentjes op de rand. Deze ring van Blush geeft een opvallende touch aan uw outfit. ‘s Avonds kunt u hier nog een aantal ringen bij toevoegen. Draag de 1020YZI ring bijvoorbeeld twee keer met de 1021YZI hiertussen. Deze combinatie is chic, opvallend en goed te dragen op een feestje.

Bestellen bij Sieradenloods.nl

Als u op werkdagen voor 20.30 een sieraad koopt bij Sieradenloods.nl, wordt deze dezelfde dag verzonden. Zo geniet u al erg snel van uw nieuwe sieraad. Ook wordt uw bestelling vanaf €50,- gratis verzonden!