Sieradenloods.nl kreeg afgelopen week weer een aantal prachtige Blush sieraden binnen. Het merk ontwikkelt elke keer weer plaatjes van sieraden, waarbij Blush voornamelijk goud gebruikt. We vertellen u graag wat meer over de nieuwe oorbellen van Blush. Ook lichten we de ringen van Blush graag voor u uit.

Blush ringen voor de moderne vrouw

De ringen van Blush zijn ontwikkeld voor de moderne vrouw. De sieraden zijn speels, elegant en eenvoudig. Blush combineert goud met zirkonia, wat elke keer weer een goede combinatie blijkt.Wist u dat de sieraden van Blush ook samen gedragen kunnen worden? Bekijk bijvoorbeeld de schitterende ringen eens. U zult er namelijk achter komen dat Blush zowel uitgesproken als eenvoudige ringen heeft, welke goed bij elkaar passen. Combineer bijvoorbeeld een subtiele ring met een opvallende zirkonia.

Nieuwe Blush oorbellen op Sieradenloods

In onze webshop vindt u nu nieuwe oorbellen van Blush die stuk voor stuk prachtig zijn. Ook zijn de oorbellen eenvoudig, door de subtiele formaten en details. In de oorbellen wordt onder andere gebruik gemaakt van zirkonia en goud met een vierkante zetting. Subtiliteit staat hier uiteraard weer voorop. Gaat u graag voor eenvoudige oorbellen, kies dan de gouden oorknopjes.

Blush sieraden online kopen

We hopen dat u een keuze heeft kunnen maken uit ons brede assortiment sieraden. Twijfelt u toch nog? Kom gerust langs in onze winkel in Kampen. Onze medewerkers helpen u graag bij het uitkiezen van een nieuw sieraad. Wanneer u een keuze heeft gemaakt, voegt u het sieraad aan uw winkelmandje toe en doorloopt u ons eenvoudige bestelproces. Tijdens dit bestelproces kunt u ervoor kiezen het sieraad in te laten pakken. Handig als het sieraad een cadeau is!