Blush is het sieradenmerk voor de moderne vrouw van vandaag, elegant en chique. De ontwerpers zijn er prima in geslaagd schitterende gouden Blush sieraden te creëren. De combinatie van 14 krt geel- en witgoud met prachtige zirkonia's zijn een lust voor het oog. Ook het veelvuldig gebruik van echte zoetwaterparels maakt deze collectie meer dan speciaal en uniek. Shine erop los dus!

Blush sieraden op Sieradenloods.nl

De ringen collectie van Blush bestaat uit prachtige wit, geel en rosé gouden ringen gecombineerd met verschillende soorten zirkonia zettingen of andere stenen. Het is mogelijk één ring te dragen of u kunt ervoor kiezen om het sieraad uit te breiden met meerdere aanschuifringen. Hierdoor bepaalt u in een handomdraai uw persoonlijke look. De Blush colliers kunt u perfect combineren met diverse soorten hangers met verschillende soorten zirkonia zettingen of andere stenen. Daarnaast bestaan de oorbellen van Blush uit wit, geel en rosé gouden oorbellen gecombineerd met verschillende soorten zirkonia zettingen of andere stenen. U kunt uw oorbel verder uitbreiden met fraaie oorbel bedels. Ook nog een armband van Blush erbij? Doen! Zo loopt u helemaal in stijl.

Inspiratie en kernwaardes van het sieradenmerk Blush

Blush heeft een mooie en tijdloze collectie gouden sieraden met zirkonia’s neergezet. Het merk haalt inspiratie uit de volgende vier kernwaardes: speels, chique, elegant en simpel. Alle sieraden van dit merk kunnen zowel enkel als gecombineerd gedragen worden. Ideaal!

Betaalbare gouden Blush sieraden online bestellen

Zoals gezegd zijn de gouden sieraden van Blush bijzonder, maar bovenal zijn ze betaalbaar. Een Blush sieraad is namelijk al verkrijgbaar vanaf € 39,- in onze webshop. Aan welk Blush sieraad geeft u de voorkeur?