Heeft u snel last van huidirritatie en is het voor u lastiger om sieraden te kopen? De sieraden van Boccia zijn vervaardigd uit titanium, wat een huidvriendelijk materiaal is. Ook is titanium een sterk en lichtgewicht materiaal, waardoor de Boccia sieraden prettig te dragen zijn. Benieuwd waarom u nog meer een Boccia sieraad aan moet schaffen? Lees snel verder!

Moderne en stijlvolle ringen van Boccia

Op zoek naar een nieuwe ring? De ringen van Boccia zijn strak en tegelijkertijd stijlvol. In de ringen wordt gebruik gemaakt van kleine steentjes en de kleur goud. Ook heeft Boccia geheel eenvoudige ringen in zijn collectie zonder poespas. De ringen van Boccia zijn trouwens ook heel goed te dragen als trouwring of vriendschapsring.

Prachtig afgewerkte Boccia oorbellen

In de collectie oorbellen van Boccia vindt u veel verschillende modellen en vormen. Zowel knopjes met hartjes als strakke, zakelijke oorbellen verrijken de collectie van Boccia. Ook bicolor oorbellen, met meerdere kleuren, zijn geen uitzondering. Details als geborsteld of glanzend titanium maken de oorbellen verfijnd en perfect afgewerkt!

Een Boccia armband van Sieradenloods

Boccia heeft zowel heren- als damesarmbanden in zijn collectie. In de herenarmbanden zijn materialen als rubber en leer verwerkt naast titanium. De armbanden zijn stoer en opvallend aan de pols en leuk voor deze lente bij een t-shirt! De damesarmbanden zijn net zoals de ringen en oorbellen verkrijgbaar in bicolor, maar ook met kleine steentjes en geborsteld titanium.

Online sieraden van Boccia kopen op Sieradenloods

Enthousiast geworden van de prachtige Boccia sieraden? Bestel ze dan snel! Wanneer u op werkdagen voor 20:30 uur een sieraad bestelt, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Geeft u het sieraad cadeau? Het enige wat u hoeft te doen is dit aangeven tijdens het bestelproces. Sieradenloods.nl zorgt er dan voor dat het sieraad kosteloos èn feestelijk is ingepakt. Voor vragen kunt u altijd onze klantenservice benaderen.