Op zoek naar een horloge of sieraad voor kerst? Op Sieradenloods.nl zit u goed! Bij ons vindt u de mooiste Boccia horloges voor dames en heren. Ook hebben wij een groot assortiment sieraden voor dames. Lees mee en laat u inspireren voor de kerstdagen!

Nieuwe Boccia herenhorloges

Op Sieradenloods.nl vindt u niet alleen sieraden. Wij hebben namelijk ook verschillende horloges van de sieradenmerken in onze webshop. Nieuw op Sieradenloods.nl zijn de herenhorloges van Boccia. De Boccia 3762-01 is een herenhorloge met een titanium horlogekast en horlogeband. Titanium is een licht materiaal, maar wel met de stevigheid van staal. Het lichte materiaal zorgt voor een prettig draagcomfort. De 3762-01 van Boccia heeft een zwarte wijzerplaat en bezel (de ring op de horlogekast). De zilveren wijzers en details steken goed af bij het zwart, wat het een krachtig en opvallend horloge maakt.

De Boccia 3762-02 voor heren is hetzelfde model als de 3762-01. Hierin is echter het verschil dat de bezel en wijzerplaat in een prachtige kleur blauw uitgevoerd zijn. Het horloge is stijlvol en past bij een pak, maar ook bij vrijetijdskleding.

Titanium Boccia sieraden voor dames en heren

De sieraden van Boccia zijn ook uitgevoerd in titanium. In onze webshop vindt u onder andere armbanden, kettingen en ringen van Boccia. Ook heeft Sieradenloods.nl een aantal stoere armbanden voor mannen, waarin leer en rubber is verwerkt. Een sieraad van Boccia is een prachtig cadeau om te geven met kerst!

Een sieraad kopen via Sieradenloods.nl

Wilt u uw nieuwe sieraad snel in huis hebben? Bestel dan op werkdagen voor 20.30. Het sieraad wordt dezelfde dag nog verzonden! Ook pakken wij het gratis in. Geef tijdens het bestelproces aan dat het een cadeau is, zo ontvangt u het sieraad ingepakt thuis. Twijfelt u toch nog? Kom langs in onze winkel in Kampen! Onze medewerkers helpen u graag.