Een paar Boccia oorbellen geven uw look die fijne vavavoom. En als u daarbij ook nog eens een Boccia armband draagt, bent u van top tot teen helemaal in stijl. Met deze subtiele blikvangers trekt u alle aandacht. Daarbij zijn de Boccia oorbellen en sieraden ook nog eens van uitstekende kwaliteit en nikkelvrij! Niet gek dus, dat deze sprankelende sieraden op onze wensenlijstjes staan.

Boccia oorbellen met een strak design

De oorbellen Boccia lenen zich perfect voor een stijlvolle outfit. De strakke vormgeving in combinatie met subtiele kleuren als trendy roségoud geven elke outfit de nodige dosis elegantie. Een paar Boccia oorbellen zijn daarmee ideaal om een zomerse outfit op te fleuren. De collectie van Boccia bestaat verder nog uit Boccia armbanden, horloges, kettingen en ringen.

Het voordeel van het materiaal titanium

De vele voordelen van dit bijzondere merk hangen vooral samen met het materiaal titanium. Dit materiaal is nikkelvrij en daarom kan iedereen met een allergie deze sieraden dragen. Ook is titanium heel licht, waardoor deze sieraden een hoog draagcomfort hebben. U voelt ze bijna niet zitten. Omdat Sieradenloods een officiële dealer is van deze prachtige sieraden shopt u bij ons altijd de nieuwste collectie. Kom daarom regelmatig even een kijkje nemen in onze webshop.

Tik tak, tijd om uw horloge te bestellen!

U wilt een paar Boccia oorbellen cadeau geven, maar u heeft geen tijd om uw cadeautje in te pakken. Geen zorgen! Geef tijdens het bestelproces aan of uw bestelling een cadeautje is en dan maken wij er bij Sieradenloods.nl een feestelijk pakketje van. Dit is helemaal gratis! Voor vragen over uw bestelling mailt u naar: klantenservice@sieradenloods.nl. Happy shopping!