Heeft u nog wat goede redenen nodig om uzelf, of uw partner, te overtuigen om een ring van Boccia te kopen? Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje.

Boccia ringen: strak en modern

De ringen van Boccia hebben een strakke, moderne look. Dit komt onder andere door het materiaalgebruik, waar we later meer over schrijven. Boccia ringen hebben geen tierlantijntjes, maar strakke randen. Ook de details, zoals gouden randen en kristallen, zijn op een strakke, moderne manier verwerkt in de ringen van Boccia.

Titanium Boccia ringen

Boccia ringen zijn gemaakt van titanium. Dit metaal is heel erg sterk en ontzettend licht. U zult de ring daarom nauwelijks voelen aan uw hand. Dat is ook heel prettig voor heren die het niet gewend zijn om een ring te dragen. Titanium ringen hebben een iets donkerdere kleur dan zilveren ringen.

Boccia ringen: een ruim assortiment

De ringen van Boccia zijn in allerlei verschillende modellen te krijgen. Zo hebben we ringen met zirkonia-stenen, Boccia ringen met vergulde details, maar ook strakke modellen zonder versiering of ringen van Boccia met zowel een mat als een glimmend deel.

Boccia ringen zijn voor dames en heren

De ringen van Boccia zijn door zowel dames als heren te dragen. Deze ringen zijn dus ideaal als relatiering.

U heeft uw Boccia ring snel in huis

Als u een Boccia ring koopt bij Sieradenloods.nl dan zult u hem snel in huis hebben. Alle bestellingen die op werkdagen voor 20.30 worden geplaatst, worden nog dezelfde dag door ons verzonden.