Er was eens een ring die iedereen wou hebben .. Er is een reden dat we bij Sieradenloods zo gek zijn op Boccia sieraden. Deze gave sieradencollectie van Boccia bevat niet alleen de altijd mooie Boccia ringen, maar ook Boccia horloges. Het design is strak, minimalistisch en innovatief. Deze sieraden zijn tijdloos en sprookjesachtig mooi.

Dit is kenmerkend voor Boccia

Alle Boccia sieraden zijn gemaakt van titanium en alle Boccia sieraden zijn 100% nikkelvrij. Dit maakt deze pronkstukken daarom enorm geschikt voor iedereen met een gevoelige huid of nikkelallergie. Deze sieraden reageren niet op zuren, zout, water en zweet. Ze worden dus niet aangetast zoals dat bij andere sieraden wel het geval kan zijn. Dat is nog niet alles, want titanium is een zeer licht materiaal en dat betekent gegarandeerd een fijne draagbaarheid. Do I need to say more?

Officiële dealer van Boccia sieraden

U vindt deze allergievrije sieraden ook met keramieken, zilveren of gouden details voor een prachtige luxe uitstraling. Sieradenloods is officiële dealer van deze bijzondere sieraden. Laat u verrassen en vindt uw koninklijke pareltje op Sieradenloods.

U koopt bij Sieradenloods

Bij Sieradenloods hebben wij een eigen atelier, reparatiekamer en kasteeltje in Kampen (sinds 1904). Wij hebben ervaring in het vakgebied en dit straalt door in alles wat we doen. Wij hebben een passie voor mooie sieraden en daarom koopt u uw Boccia sieraden bij ons. Wij zijn dag en nacht open. Bestel uw Boccia sieraden op werkdagen voor 20.30 uur en wij verzenden hem diezelfde avond nog. Veel shop plezier!