Wij van Sieradenloods.nl zijn erg blij dat de sieraden van Boccia tot ons assortiment horen. Er kleven namelijk verschillende voordelen aan het kopen van een Boccia sieraad. U vindt in dit artikel dan ook een top 3 met redenen waarom u een sieraad van dit mooie merk zou moeten aanschaffen!

1. Boccia sieraden hebben een strak ontwerp en zijn lichtgewicht

Op nummer 1 staat het strakke ontwerp van de Boccia sieraden. De sieraden zijn namelijk stuk voor stuk uitgevoerd in titanium. Ook is de kleur van titanium behouden, waardoor de sieraden een strakke uitstraling hebben. Titanium heeft nog een voordeel: het materiaal is zeer lichtgewicht. U zult dan ook niet merken dat u een sieraad draagt, wat voor een prettig draagcomfort zorgt.

2. Rosé goud in Boccia sieraden

Het populaire rosé goud is ook terug te vinden in sommige sieraden van Boccia. Bekijk bijvoorbeeld eens de 0802-02 ketting van Boccia. Deze is rosé kleurig en is uitgevoerd in een strak ontwerp. De ketting is subtiel en zal zeker niet misstaan bij een chique en stijlvolle outfit.

De 0872-01 ketting bestaat uit drie kettingen met aan elke ketting een titanium kraal. De bovenste twee kralen zijn grijs gekleurd. De onderste is echter rosé kleurig, wat een prachtige en glamoureuze touch geeft aan de ketting.

3. Boccia horloges op Sieradenloods.nl!

Een ander voordeel van Boccia is dat zij ook horloges in hun assortiment hebben. Veel van deze zijn wederom vervaardigd uit titanium en dus lichtgewicht. Op Sieradenloods.nl staan trouwens ook verschillende Boccia horloges van leder. En wist u dat wij ook herenhorloges van Boccia in ons assortiment hebben?

Betrouwbare webshop Sieradenloods.nl

Sieradenloods.nl is een betrouwbare webshop. Wij hebben namelijk een winkel in Kampen, waar u Boccia sieraden en horloges op uw gemak kunt bekijken en kopen. Ook kunt u uw sieraden of horloges brengen als deze eventueel gerepareerd moeten worden. Wij beschikken namelijk over een reparatieservice. Heeft u een sieraad of horloge ontvangen en bent u niet tevreden? Binnen het zichttermijn van 30 dagen kunt u het product gerust terugsturen.