Als u op zoek bent naar een bijzonder horloge, zit u bij Sieradenloods goed. In onze webshops vindt u namelijk de prachtige Breil horloges, voor zowel dames als heren. Met name een Breil horloge voor dames heeft uitgesproken vormen en details. Nieuwsgierig geworden? Lees verder!

Elegant Breil horloge voor dames

Het design van een Breil horloge voor dames zult u niet zo snel zien bij andere merken. De horloges hebben namelijk een uniek design. Koop bijvoorbeeld een Breil horloge met een rechthoekige horlogekast en stoere studs op de horlogeband of een exemplaar met een horlogeband die zich om uw pols wikkelt. Breil vindt het erg belangrijk om op te vallen en dat is zeer goed te zien aan de collectie dameshorloges!

Stoere Breil horloges voor heren

Ook voor heren heeft Breil een aantal schitterende modellen in zijn collectie. U kunt gaan voor bijvoorbeeld een Breil horloge met een leren horlogeband of een edelstalen horlogeband. Breil heeft zelfs een aantal horloges met en stoere, siliconen horlogeband. Vrijwel alle horloges Breil voor heren zijn chronograaf, wat betekent dat ze een stopwatch bevatten. Deze is te bedienen met de kronen aan horlogekast.

Breil horloges bestellen bij Sieradenloods

Het voordeel aan Sieradenloods is dat wij ook een juwelierszaak in Kampen hebben aan de Oudestraat 63. Hier kunt u sieraden en horloges bekijken en passen. Handig als u liever geen online bestellingen plaatst! Tevens wordt u persoonlijk geholpen bij het uitzoeken van uw nieuwe sieraad of Breil horloge. Neem de typenummers mee van uw favoriete Breil horloge of sieraad, zodat wij precies weten welk accessoire u wilt bekijken.