Sieradenloods heeft niet enkel sieraden, maar ook prachtige horloges in de meest uiteenlopende stijlen. Het merk Breil heeft horloges met zowel een Breil horloge voor dames als voor heren, zodat u ook aan uw partner of man een prachtig cadeau van Sieradenloods kunt geven. Sieradenloods licht deze vandaag voor u uit.

Breil horloge voor heren: uiteenlopende stijlen

Met een Breil horloge kan elke man uit de voeten. Het mooie merk heeft namelijk verschillende stijlen horloges, van sportief tot stoer. Edelstalen Breil horloges worden afgewisseld met lederen horlogebanden en degelijke details. Ook is design belangrijk in een Breil horloge voor heren. Neem snel eens een kijke bij de Breil horloges voor heren!

Combineer een Breil horloge met Breil sieraden

Kenmerkend voor de dameshorloges van Breil zijn opvallende details als studs, indrukwekkende horlogebanden en leer gecombineerd met edelstaal. Door deze uitgesproken elementen is een Breil horloge zeer goed te combineren met een Breil sieraad. Combineer een Breil horloge met een Breil ketting of Breil ring en steel de show!

Breil armband met karakteristieke eigenschappen

De Breil sieraden die we u ook niet willen onthouden zijn de Breil armbanden. Een van de karakteristieke eigenschappen van een Breil armband is het gebruik van edelstaal, zowel geborsteld als glanzend. Opvallend zijn de bicolor armbanden, die een combinatie van edelstaal en de kleur rosé zijn. Tevens maakt Breil in zijn armbanden veel gebruik van aparte vormen, zodat u altijd voorzien bent van een unieke en originele armband.

Breil horloge online bestellen in uw sieraden webshop

Een Breil horloge of sieraad bestellen bij Sieradenloods geeft u veel voordelen. Bestel bijvoorbeeld op een werkdag voor 20:30 uur en wij verzenden het Breil horloge dezelfde dag nog. Ook betaalt u geen verzendkosten bij besteding vanaf €50,-. Heeft u een vraag over een sieraad of Breil horloge? Neem gerust contact op met onze klantenservice.