Wij van Sieradenloods.nl zijn weer erg blij. Want deze week kregen we de geweldige zomercollectie Buddha to Buddha sieraden binnen! De nieuwe collectie is verrassend kleurrijk en spat van uw scherm af! Volgens Buddha to Buddha vieren zij de schoonheid van traditioneel vakmanschap. De collectie is verfijnd, karakteristiek en uitgesproken. Ontdek nu uw favoriete Buddha to Buddha armband!

Een opvallende Buddha to Buddha armband om uw pols

De echte opvallers van de collectie zijn de Signify en Denise armbanden. Deze armbanden zijn vervaardigd uit Italiaans leer. De Signify armbanden hebben elk een opvallende kleur die perfect is voor de zomer, zoals roze, olijfgroen en felblauw. De Denise armbanden zijn uitgevoerd in twee verschillende tinten leer, waardoor een stoer effect ontstaat. Beide armbanden zijn voor zowel dames als heren erg geschikt. Ook zijn er een aantal nieuwe sieraden uitgebracht met een meer stoere en neutrale look. Een brede leren armband wordt bijvoorbeeld gecombineerd met studs (Chain Stud). Ook heeft Buddha to Buddha een nieuwe schakelarmband ontworpen, een variant op de Ben armband, die afgewisseld zilveren en leren ‘schakels’ heeft (Ben Mix). Een mooie afwisseling op uw andere Buddha to Buddha armbanden!

Verfijnde Buddha to Buddha ring voor de smalste vingers

Twee van de nieuwe zilveren ‘iconen’ zijn de Lars ring en armband. Deze sieraden zijn robuust door de schakels, maar toch elegant door het formaat van de schakels. Ook de George Small ring is nieuw in de collectie. Deze is gedetailleerd, verfijnd en ideaal voor uw pink! Maar deze ring siert natuurlijk elke smalle vinger met zijn prachtige design.

Online uw Buddha to Buddha sieraden kopen op Sieradenloods

Het was vast erg moeilijk om deze keer een keuze te maken uit ons brede assortiment Buddha to Buddha sieraden. Wanneer het gelukt is: bestel de sieraden snel! Als u voorradige sieraden op werkdagen voor 20:30 uur bestelt, verzenden wij deze dezelfde dag nog! Ook betaalt u geen verzendkosten bij besteding vanaf €50,-. Dat is fijn shoppen!