Buddha to Buddha is een schitterend merk, dat prachtige sieraden ontwikkelt met een mooie betekenis achter de sieraden. Elk sieraad is geïnspireerd op de ‘Buddha to Buddha way of life’. Dit houdt in dat u van het leven geniet en op een ongedwongen manier alles uit uw leven haalt. Vandaag lichten we graag de Buddha to Buddha ringen uit. Bent u nu al nieuwsgierig naar de ringen? Ga direct naar onze webshop en vind uw Buddha to Buddha ring!

Love Message: nieuwe Buddha to Buddha ring

Sinds kort heeft Buddha to Buddha weer een prachtige ring uitgebracht, een special edition zelfs. Deze Buddha to Buddha ring heeft een schitterend gevlochten design en bevat een klein detail wat de ring een prachtige betekenis geeft. De Buddha to Buddha ring kunt u namelijk openen, waarna een schitterende tekst verschijnt. In onze webshop vindt u een grote collectie Buddha to Buddha ringen. Voor welke Buddha to Buddha ring gaat u?

Buddha to Buddha armband met bijpassende sieraden

Het meest populaire sieraad van de Buddha to Buddha collectie zijn toch wel de armbanden. Een Buddha to Buddha armband wordt vervaardigd uit schitterende materialen, zoals leer en zilver. En elke armband is weer anders, door zijn eigen, unieke ontwerp. Een leuk detail: elk Buddha to Buddha ring, ketting en armband draagt de naam van een medewerker van Buddha to Buddha. Bekende namen zijn de Ben, Nathalie en Batul sieraden. Draag uw armband dus samen met een bijpassende Buddha to Buddha ring en ketting!

Buddha to Buddha ketting online kopen

Heeft u de Buddha to Buddha ketting van uw smaak gevonden? Bestel deze dan snel! Als u namelijk op een werkdag voor 20:30 uur een bestelling plaatst, verzenden wij de ketting diezelfde dag nog. Tevens pakken wij de Buddha to Buddha ring, ketting of armband graag voor u in als het een cadeau is. Geef enkel tijdens het bestellen even aan dat u het weggeeft. Op deze manier geeft u de Buddha to Buddha ring op een feestelijke manier cadeau!