In 1994 werd Batul Loomans, eigenaar en oprichter van Buddha to Buddha, geïnspireerd door de rust en sereniteit van Bali. Hij besloot sieraden te ontwerpen die met respect en vakmanschap gecreëerd worden. De eerste collectie Buddha to Buddha sieraden werd in 1997 uitgebracht. Vandaag de dag is Buddha to Buddha een gewild merk met producten als Buddha to Buddha ringen, armbanden, oorbellen en horloges.

Buddha to Buddha ringen

Sieradenloods.nl heeft een groot aantal Buddha to Buddha ringen in haar collectie. Houdt u van een subtiele ring aan uw vinger, ga dan voor de Buddha to Buddha 794 Ellen Small ring. Deze Buddha to Buddha damesring is verfijnd, maar toch helemaal in de stijl van Buddha to Buddha: stoer en geraffineerd. De Buddha to Buddha 794 Ellen Small ring is prachtig te combineren met de Buddha to Buddha 150 Ellen armband.

Gaat u liever voor een wat grover en meer uitgesproken exemplaar, kies dan voor de Buddha to Buddha 503 Edwin ring. Deze Buddha to Buddha ring is wat breder en heeft drie gevlochten banden naast elkaar. De 503 Edwin ring kan zowel door heren als dames gedragen worden.

Buddha to Buddha sieraden bij Sieradenloods.nl

Sieradenloods.nl heeft niet alleen Buddha to Buddha ringen en armbanden in haar assortiment. Ook andere sieraden van Buddha to Buddha vindt u in onze webshop. Zo heeft Sieradenloods.nl ook Buddha to Buddha horloges en oorbellen.

Bij Sieradenloods.nl wordt uw bestelling vanaf €50,- gratis verzonden! Bestelt u op werkdagen voor 20.30, dan wordt uw sieraad dezelfde dag verzonden.