Bent u toe aan wat anders bij uw dagelijkse skinny jeans? Niet te overdreven, maar wel lekker aanwezig. Gewoon nét dat beetje extra? Dan is een sieraad van Buddha to Buddha de oplossing! Geen overdreven kleuren of prints, maar wel de geliefde zilveren kleur. De Buddha to Buddha sieraden hebben prachtige symbolen en robuuste details die uw dagelijkse outfit een boost geven. Lees snel verder!

Buddha to Buddha ringen groot succes

De Buddha to Buddha ringen zijn al jaren een succes. Vorig seizoen zagen wij ook hoe Buddha to Buddha een unieke collectie met oorbellen uitbracht. Deze collectie was razend populair. Nu zet Buddha to Buddha sieradenland weer op zijn kop met een gave collectie hangers voor aan uw ketting. Elke hanger heeft een eigen symbool met betekenis.

Buddha to Buddha hangers met betekenis

Of u nu staat voor ‘balans’ van Yin Yang, het ‘eeuwige bewustzijn’ van een knoop, de ‘absolute puurheid’ van een lotusbloem of ‘geluk en onschuldige vreugde’ van Buddha, in de nieuwe collectie van Buddha to Buddha vindt u hoe dan ook de hanger die bij uw levensmotto past. Wij kunnen u vertellen: deze herfstcollectie is mooier en beter dan ooit tevoren. Check snel onze webshop met alle sieraden van Buddha to Buddha en vindt de hanger die bij u past. En bent u nieuwsgierig geworden naar waar al de collectie namen van Buddha vandaan komen? Wij informeren u erover op deze pagina.

Shop uw Buddha to Buddha hanger online

Bij Sieradenloods weten wij als geen ander hoe fijn het is om te shoppen met voordeel. Daarom profiteert u van maar liefst 5% korting op uw aankoop als u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief. Voor vragen over uw bestelling neemt u contact op met onze klantenservice door te bellen naar: 038 33 33 632.