Ben jij al bekend met het merk Jewellery by LouLou? Passie voor Parijs, accessoires en de jaren vijftig. Dit is de basis voor de sieradencollectie Jewellery by LouLou. De By LouLou sieraden zijn gemaakt van brons en rijk verguld met 18 karaats geel of rose goud. En voor de prijs hoef je het niet te laten. Betaalbare luxe sieraden voor jonge en oudere dames.

By LouLou sieraden op Sieradenloods

In 2012 heeft By LouLou een exclusieve sieradenlijn opgericht, genaamd Jewellery By LouLou. Elegant, street chic, tijdloos en betaalbaar. Alle By LouLou sieraden worden afgewerkt met een nano coating. Dit zorgt ervoor dat de glans extra lang behouden blijft en je dus nog langer plezier zult hebben van bijvoorbeeld je By LouLou armband of By LouLou ring. BN'ers hebben de By LouLou sieraden omarmd. Uit een samenwerking met Anouk Smulders, ambassadrice van Stichting Hulphond, is de prachtige Sumo Bracelet ontstaan. De opbrengst van deze exclusieve By LouLou armband komt ten goede van Stichting Hulphond. Snuffel jij even rond in de sieraden collectie van By LouLou op Sieradenloods?

Smart Little Bag van By LouLou

In je tas op kantoor, aan je pols tijdens het shoppen of tijdens het drinken van een koffie. Tijdens elke activiteit is de Smart Little Bag van By LouLou in te zetten. Deze Little Bag is een portemonnee die je dankzij het vak (met spiegeltje) voor je smartphone ook als kleine clutch kunt gebruiken. Super functioneel dus, in de mooiste soorten leer te verkrijgen en het eerste ontwerp van By LouLou. Een leuk weetje is dat Maxima ook drie By LouLou’s in haar collectie heeft.

By LouLou biedt meer!

Naast de By LouLou sieraden - die te bestellen zijn in onze sieraden webshop Sieradenloods - en de Smart Little Bag biedt By LouLou ook elegante tassen en clutches aan. Allemaal (betaalbare) luxe accessoires voor iedere vrouw met stijl!