Het sieradenmerk By LouLou heeft weer een prachtige collectie armbanden uitgebracht. Ook ditmaal is er weer gebruik gemaakt van de kleuren goud en rosé goud. By LouLou armbanden zijn ook prachtig om cadeau te geven tijdens sinterklaasavond! Waarom? Lees snel verder!

By LouLou armbanden B2083P, B2083Y, B2078Y en B2080P

De B2083P en B2083Y armbanden van By LouLou hebben een speciale touch. Ze zijn namelijk niet alleen goudkleurig en rosékleurig, maar hebben tussen de gekleurde schakels ook bruine schakels. Dit is een prachtige combinatie met het goud (By LouLou B2083Y) en rosé goud (By LouLou B2083P) en geeft een mooie afwisseling. Bovendien draagt u met een By LouLou armband echt wat speciaal om uw pols.

De By LouLou armbanden 2078Y en B2080P zijn weer heel andere varianten. Wederom is gebruik gemaakt van goud (By LouLou 2078Y) en rosé goud (By LouLou B2080P) maar zijn de schakels in een geheel nieuwe stijl. Er is gebruik gemaakt van platte schakels die wat robuuster aandoen. Natuurlijk zijn alle armbanden van By LouLou afgemaakt met de bekende By LouLou bedel met het slotje.

By LouLou voor Stichting Hulphond

Speciaal voor Stichting Hulphond heeft By LouLou een armband ontworpen. Anouk Smulders, ambassadeur van Stichting Hulphond: ‘De opbrengsten van dit sieraad komen geheel ten goede aan het opleiden van therapie-hulphonden voor kinderen.’ De armband is erg stijlvol met een rosé gouden kleur. Ook zitten er tussen de rosé gouden schakels bruine schakels, wat mooi bij elkaar past.

Sinterklaascadeaus bij Sieradenloods.nl

Geef tijdens sinterklaasavond een sieraad van Sieradenloods.nl cadeau! U kunt tijdens het bestelproces aangeven dat het een sinterklaascadeau is, dan pakken wij het gratis voor u in. Bovendien wordt het cadeau als op werkdagen voor 20.30 bestelt dezelfde dag verzonden. En plaatst u een bestelling boven de €50,-? Dan wordt het gratis naar u verzonden.