Betaalbare luxe is bij Sieradenloods een vanzelfsprekend iets. Neem nu een Diamonfire ring of Diamonfire oorbellen. Als u deze bekijkt, zal u direct de exclusiviteit opvallen van deze prachtige sieraden, door de prachtige diamanten die gebruikt lijken te zijn. Maar Diamonfire heeft een handige oplossing voor het prijskaartje van diamanten, waardoor iedereen een Diamonfire ring kan dragen. Lees verder voor het antwoord!

Zirkonia stenen in een Diamonfire ring

Wat u op het eerste gezicht niet opgevallen zal zijn aan de Diamonfire oorbellen of ringen is dat er gebruik wordt gemaakt van zirkonia stenen. Deze stenen zien er namelijk exact uit als diamanten. Tijdens de ontwikkeling van Diamonfire ringen en oorbellen is hier dan ook de focus op gelegd. De Diamonfire sieraden krijgen op deze manier een luxe uitstraling en daarnaast kan iedereen zich nu een Diamonfire ring of oorbellenset veroorloven.

Zilveren Diamonfire oorbellen met zirkonia

Ook de Diamonfire oorbellen bevatten zirkonia stenen en zijn tevens afgewerkt met zilver. Kies voor een subtiel paar oorbellen met een steen per oorbel of ga voor opvallende Diamonfire oorbellen met parels en veel steentjes. Het leuke aan de Diamonfire sieraden is dat deze met elkaar te combineren zijn. Zo zijn er veel Diamonfire oorbellen met een bijpassende Diamonfire ketting en ring.

Diamonfire ring online kopen bij Sieradenloods

Nadat u de Diamonfire sieraden van uw smaak gekozen hebt, kunt u deze gemakkelijk toevoegen aan uw winkelmandje. Doorloop daarna het simpele bestelproces en de ring Diamonfire wordt naar u opgestuurd. Bestelt u op een werkdag voor 20:30 uur? Wij verzenden de bestelde sieraden dan dezelfde dag nog.