Stijlvolle sieraden waar u niet teveel voor betaalt, dat zijn de sieraden van Diamonfire. De prachtige Diamonfire sieraden zijn zo gemaakt dat de verwerkte zirkonia stenen in de sieraden niet te onderscheiden zijn van echte diamanten. Ook wordt er gebruik gemaakt van zilver. Dit past bij veel outfits en oogt bovendien erg chic. Lees snel verder en ontdekt de Diamonfire ringen en Diamonfire oorbellen van Sieradenloods.nl.

Prachtige ringen van Diamonfire op Sieradenloods.nl

Op zoek naar een schitterende ring voor bij een stijlvolle jurk? Een ring van Diamonfire zal perfect bij uw outfit passen. De Diamonfire ring 814.0161 is erg elegant door de druppelvormige zirkonia, welke rondom ook zirkonia steentjes bevat. Ook de ring zelf heeft zirkonia steentjes. Deze Diamonfire ring is een prachtig exemplaar dat zal schitteren bij uw outfit.

De 814.0127 is eveneens een ring van Diamonfire en valt op door de fantastische imitatie parel, welke niet te onderscheiden is van een echte parel. Aan beide zijden van de parel is een zirkonia steen bevestigd, waardoor het sieraad een uniek ontwerp heeft. Bent u toch op zoek naar een ander model ring van Diamonfire? Bekijk dan de hele collectie Diamonfire ringen op Sieradenloods.nl.

Diamonfire oorbellen van zilver met zirkonia stenen

In onze webshop vindt u ook prachtige oorbellen van Diamonfire. Deze zijn gemaakt van zilver en hebben prachtige zirkonia stenen. Wist u dat zirkonia niet met het blote oog te onderscheiden is van diamant? De oorbellen van Diamonfire zijn daarom erg stijlvol, maar toch betaalbaar! De 808.0332.00 zijn Diamonfire oorbellen met zeven zirkonia stenen. De stenen zijn onder elkaar geplaatst en hangen van klein naar groot naar beneden. Deze oorbellen van Diamonfire zijn geschikt voor een chic feestje, maar u kunt ze ook naar uw werk dragen. Kijk voor meer sieraden van Diamonfire in onze webshop!

Sieraden van Diamonfire bestellen op Sieradenloods.nl

Diamonfire sieraden heeft u erg snel in huis. Bestelt u namelijk op werkdagen voor 20.30, dan wordt uw sieraad dezelfde dag nog verzonden. Als u toch niet tevreden bent over het sieraad dan kunt u deze binnen het zichttermijn van 30 dagen retourneren. Geeft u het sieraad cadeau? Wij pakken het graag voor u in. Tijdens het bestelproces heeft u de mogelijkheid om de optie tot inpakken aan te vinken. U krijgt het sieraad vervolgens ingepakt thuisbezorgd zonder dat u extra kosten voor het inpakken betaalt. Ook worden bestellingen vanaf €50,- gratis verzonden.