Pastel perfect of casual chic: Cluse horloges zijn op vele manieren te combineren. Of u nu houdt van zachte kleuren, of juist voor mysterieus zwart kiest. Cluse timmerde binnen korte tijd aan de weg met zijn schitterende en minimalistische horloges en veroverde de harten van heel veel dames. En wanneer u het horloge qua kleuren tactisch kiest, kunt u het dag en nacht dragen. Lees verder voor alle info! De vierkante modellen zijn ook erg in trek.

Neutraal Cluse horloge met mesh horlogebandje

Een neutraal Cluse horloge kan altijd. Of u nu een avond uit gaat, naar uw werk gaat of gaat koffiedrinken met een vriendin. Wat dacht u van een zwart lederen Cluse Minuit horloge, in combinatie met een zwarte wijzerplaat? Ook zijn verschillende Cluse horloges uitgerust in geheel edelstaal, met een gevlochten horlogeband. Dit zijn de Cluse La Bohème Mesh horloges!

Opvallen met een simplistisch Cluse horloge

Uw pols wordt nooit meer hetzelfde bekeken wanneer u een Cluse horloge draagt! Juist door de simpliciteit van een horloge van Cluse is uw horloge opvallend. Minimalisme staat hoog op de agenda bij Cluse, zonder dat de horloges saai of te eenvoudig zijn. Ben je uitgekeken op het Cluse horloge dat je al een tijdje draagt? Met het click-off systeem switch je je Cluse horlogebandje eenvoudig!

Cluse horloge online kopen

Bestelt u online een Cluse horloge bij Sieradenloods? Dan profiteert u van een aantal fijne voordelen! Ten eerste is de verzending gratis, want elke bestelling vanaf €50 wordt kosteloos door ons verstuurd. Tevens pakken we het graag voor u in, in een feestelijk papiertje en helemaal gratis! Bent u toch niet tevreden over het horloge? Binnen 14 dagen mag u het gerust ruilen of retourneren.