Oorbellen: ze zijn er in allerlei soorten en maten, niets is te gek. Simpele oorstekers van Blush, opvallende earstuds van Buddha to Buddha of sprankelende Ti Sento oorbellen. Bij Sieradenloods hebben we onze collectie zo samengesteld dat elke dame een passend paar kan vinden. Wilt u erachter komen welke oorbellen bij u passen? Lees verder voor onze tips!

Materiaal oorbellen is cruciaal!

Ten eerste is het goed te bedenken of u eventueel allergisch bent voor bepaalde stoffen. Heeft u bijvoorbeeld een nikkelallergie of reageert uw huid op zilver? Het is goed om hier vooraf rekening mee te houden, zodat u tijdens het dragen niet voor verrassingen komt te staan. Titanium is een materiaal dat vrijwel geen huidreacties veroorzaakt. Weet u dus zeker dat u allergisch bent voor veel materialen? Kijk eens naar de titanium Boccia oorbellen!

Oorbellen kopen: de vormen in uw gezicht

Nadat u het soort materiaal gekozen hebt dat bij u past en dat u mooi vindt, is het tijd om te bedenken wat voor soort oorbellen u precies zoekt. Cruciaal hierbij is de vorm van uw gezicht. Het beste is om oorbellen te kiezen die niet matchen met uw gezichtvorm, want anders benadrukt u uw gezichtsvorm te veel. Kies bij een rond gezicht dus geen ronde oorbellen en bij een langwerpig gezicht geen hangende oorbellen. Heeft u vastgesteld welke vorm uw gezicht heeft? Dan kan het kiezen beginnen!

Oorbellen kopen bij Sieradenloods

In onze webshop navigeert u heel eenvoudig naar uw favoriete merk met oorbellen. Hierbij kunt u aan de linkerkant filteren welke kleuren, materialen en eventuele stenen u wenst. Wist u dat de verzending bij Sieradenloods gratis is bij bestellingen vanaf €50? Tevens pakken we het graag voor u in als het een cadeau is. Happy shopping!