Don’t kill the Style is een blog om te onthouden. Want wij vrouwen zijn dol op tips over trends, make-up en lifestyle. Demi Hogelucht van Don’t kill the Style post om de dag een artikel over wat ze tegenkomt in beauty- en lifestyleland. Sieradenloods.nl laat je graag weten waarom je Don’t kill the Style dagelijks moet volgen!

Make-up op Don’t kill the Style gaat van budget tot high end

Op Don’t kill the Style vind je elke week wel een nieuwe post over make-up. Zo schrijft Demi regelmatig over een budget make-upproduct, zoals ze deed in de Essence Matching Lipstick/Nailpolish blogpost.

Ook voor high end make-up kun je terecht op Don’t kill the Style. Demi reviewde bijvoorbeeld de Clinique Superbalanced foundation. In een review is ze eerlijk over de voor- en nadelen van het product. Ook gebruikt ze veel foto’s om het effect van een product te laten zien. Demi maakt bij sommige producten een look of tutorial. Bekijk bijvoorbeeld eens de prachtige Red/Gold eyelook tutorial!

Must read artikelen op Don’t kill the Style

Sieradenloods.nl heeft een aantal artikelen van Don’t kill the Style geselecteerd die je moét lezen. Als je van een goed boek houdt, is het bijvoorbeeld een aanrader om de rubriek Books I am reading te volgen. Demi plaatst in deze rubriek van tijd tot tijd de boeken die ze aan het lezen is. Ook geeft ze een soort sneak peek van het boek en vertelt ze wat ze er tot nu toe van vindt.

De rubriek Songs I like is tevens moeite waard. Hierin laat Demi je haar favoriete muziek van dat moment horen. Handig als je uitgekeken bent op andere muziek en nieuwe muziek wilt ontdekken.

Benieuwd naar het dagelijks leven van Demi? Volg dan de rubriek Don’t kill the Memories, waarin ze je een kijkje geeft in haar leven.