Sinds een aantal maanden vindt u bij Sieradenloods de prachtige Double Dots oorbellen van het merk Karma. De Double Dots zijn al bij sterren als Jennifer Lawrence en Rihanna gespot, en nu kunt u er ook als een ster bij lopen! De collectie Double Dots oorbellen op Sieradenloods zijn gevarieerd en als bijkomend voordeel zijn de Double Dots oorbellen zeer betaalbaar. Sieradenloods licht vandaag de Double Dots oorbellen van Karma voor u uit.

Dé hype van 2015: Double Dots oorbellen

Binnen de Karma sieraden collectie, die u ook op Sieradenloods vindt, zijn de Double Dots oorbellen toch wel het meest gewild. Dit is logisch, want omdat aan beide zijden van het oor een oorknop geplaatst wordt, ontstaat een prachtig effect. Combineer de Double Dots oorbellen met de andere Karma sieraden en creëer elke dag weer een andere look. De oorbellen zijn verkrijgbaar in parels en kristallen en kunt u bestellen in verschillende kleuren.

Mix en match uw Double Dots oorbellen

Wist u dat de Double Dots oorbellen geïnspireerd zijn op Tribal oorbellen van Dior? De Double Dots oorbellen zijn op zo’n manier ontworpen dat u verschillende kleuren bij elkaar kunt dragen. Draag bijvoorbeeld een witte parelknop voor het oor met een kleine, koperen parel achter het oor. Op deze manier creëert u een bijzonder effect en vervelen de Double Dots oorbellen nooit!

Double Dots oorbellen online kopen

Kies uw favoriete kleuren Double Dots oorbellen en bestel snel! Als u namelijk op een werkdag voor 20:30 uur een bestelling plaatst, verzenden wij de oorbellen dezelfde dag nog. Bent u niet zo goed met inpakpapier? Geen probleem. Sieradenloods pakt de Double Dots oorbellen graag voor u in. Geef dit enkel eventjes aan tijdens het bestelproces.