De trendy en stijlvolle Double Dots sieraden zijn al bij verschillende celebs als Jennifer Lawrence en Emma Watson gespot. Vanaf nu zijn ze ook te koop op Sieradenloods.nl! De Double Dots oorbellen kenmerken zich door een kleine knop voor de oorlel met een grotere knop achter de oorlel. De Double Dots oorbellen zijn verkrijgbaar in verschillende versies. Sieradenloods.nl licht ze voor u uit.

De Double Dots Pearl oorbellen: stijlvol en elegant

De Pearl oorbellen van Double Dots zijn erg elegant door hun parelmoeren kleur. De Double Dots Pearl oorbellen zijn verkrijgbaar in kleuren als crème, lichtroze, olijf, roségoud en koper. Door de parelmoeren glans zijn deze Pearl Double Dots stijlvol en goed te dragen bij een elegante outfit.

Schittering en klasse met de Crystal Double Dots

De Crystal oorbellen van Double Dots zijn iets opvallender doordat de oorbellen bezet zijn met kleine steentjes. Deze sieraden van Double Dots zijn ook goed te dragen op een feestje en zijn onder andere verkrijgbaar in de kleuren wit, blauw, zwart en lichtgrijs.

Double Dots Spike oorbellen

De Spike oorbellen van Double Dots zijn speels en stijlvol. De oorbellen zijn namelijk bezet met kleine parelmoeren bolletjes. Deze sieraden van Double Dots zijn verkrijgbaar in een versie met enkele bol en de versie met een bol voor en achter de oorlel.

Een bestelling plaatsen op Sieradenloods.nl

Double Dots sieraden kopen via Sieradenloods.nl geeft u veel voordelen. Bestelt u namelijk op werkdagen voor 20:30? Dan wordt uw sieraad dezelfde dag nog verzonden. Ook kunt u tijdens het bestelproces aanvinken dat het sieraad een cadeau is. Zo pakken wij het kosteloos en feestelijk voor u in. Uw sieraad wordt ook nog eens gratis verzonden als u een bestelling plaatst vanaf €50,-!