Wij zijn fan van Double Dots oorbellen, daarom hebben we een leuke online actie op Sieradenloods. Bij aankoop van drie paar oorbellen van Double Dots, ontvang je één paar Double Dots 11042 Glamour oorbellen cadeau. Dus vier paar in plaats van drie! Zodra je de Double Dots eenmaal ontvangen hebt, kun je vast niet meer zonder.

Double Dots oorbellen voor iedere gelegenheid

Ze zijn de trend van het moment, de Double Dots oorbellen. Ze zijn in veel stijlen en kleuren te vinden. Sieradenloods heeft er ook een heel aantal in de collectie waaronder glanzende en matte oorbellen. De prachtige, glanzende Double Dots zijn tijdloos en makkelijk te combineren. Weet je even niet welke oorbellen je wilt dragen, dan kun je altijd naar zo’n paar grijpen. De Double Dots die mat zijn, zijn goed te dragen bij een wat stoerdere of edgy look. Voor iedere gelegenheid is er eigenlijk wel een bijpassend paar verkrijgbaar. Kijk dus snel naar de oorbellen van Double Dots en profiteer nu van de actie!

Draag Double Dots net even anders!

De oorbellen worden gedragen met de grote bol achter het oor. Wil je het paar net even op een andere manier showen? Probeer eens: draag het paar andersom. Hierdoor krijg je een heel ander effect.

Dior look a like oorbellen

Double Dots zijn geïnspireerd op de oorbellen die zijn ontworpen door Dior. Deze tribal oorbellen zijn een mooie uitbreiding van de klassieke parel- en kristallen oorbellen. Houd je van Dior, maar zijn de sieraden van Dior niet binnen jouw budget verkrijgbaar? Dan raden we je meteen aan oorbellen van Double Dots te bestellen.