De sieraden van Calvin Klein hebben een eigen stijltje. Minimalistisch, maar toch stijlvol en uitdagend maar toch niet te opvallend. Ideaal voor de modebewuste vrouw die op zoek is naar een stijlvol sieraad. Ook mensen die allergisch zijn kunnen goed terecht bij Calvin Klein. Alle Calvin Klein sieraden zijn namelijk nikkelvrij. Lees snel verder voor alle details!

Ontdek de sieradencollectie van Calvin Klein

Calvin Klein is een Amerikaanse modeontwerper. Hij was geboren in de Bronx. Inmiddels heeft hij één van de meest succesvolle modebedrijven opgericht. Naast een succesvol modebedrijf heeft Calvin Klein ook een prachtige sieradencollectie. Deze bestaat uit armbanden, oorbellen, horloges en ringen.

Calvin Klein sieraden van goede kwaliteit

De stijlvolle designs worden gemaakt uit edelstaal. Dit is ook precies de reden dat de Calvin Klein sieraden betaalbaar zijn. Bovendien is dit materiaal zeer hard en slijtvast. Zelfs nadat de sieraden intensief gedragen zijn, behouden de sieraden hun glanzende kleur en vorm. Het design is tevens zo gemaakt dat de sieraden prettig zijn om te dragen. Bekijk snel de hele collectie in onze webshop en oordeel zelf!

Shop uw sieraden online

Bij Sieradenloods profiteert u van 5% korting op uw bestelling. Hiervoor hoeft u zich alleen aan te melden voor onze nieuwsbrief. Daarnaast verzenden wij bestellingen vanaf €50,- helemaal gratis. Ook kunt u het product gratis laten inpakken. Vink de gratis cadeauservice aan tijdens het betaalproces. Voor vragen over uw bestelling neemt u contact op met onze klantenservice door te bellen naar 038 - 33 33 632.