Op het kantoor van Sieradenloods bruist het elke dag van het enthousiasme rondom sieraden. Stiekem hebben we een mega crush op de Fjory sieraden. De gouden sieraden zijn chique, zonder dat er veel extra’s aan het sieraad is toegevoegd. Wij geloven niet dat er iemand is die geen Fjory slavenarmband om haar pols wil dragen. Deze stijl is ultra hip, chique en een gegarandeerd succes bij uw outfit. Ontdek het zelf in onze webshop!

De Fjory slavenarmband; een lust voor het oog

Voor gold-aholics, sieradengekken en showqueens: wie een Fjory slavenarmband past, doet hem nooit meer af! Geef uw look een beetje fleur en straal met een Fjory slavenarmband van echt goud. De Fjory slavenarmband heeft een ronde of een vierkante afwerking. Het geheim van de Fjory slavenarmband is de prachtige gouden kleur; een lust voor het oog!

Straal met de Fjory sieraden

De schitterende Fjory sieraden worden gekenmerkt door echt goud. Zilver of roségoud komt bijna niet voor. In de collectie vindt u Fjory ringen en Fjory slavenarmbanden. Tegenwoordig zijn er zelfs armbanden met echte briljanten, voor een flinke dosis glamour! Het is bijna onmogelijk om niet vrolijk te worden van de Fjory sieraden.

Profiteer van heel veel voordeel op uw Fjory armband!

Meld u aan voor onze nieuwsbrief en shop nu uw prachtige Fjory slavenarmband met 5% korting! Uw bestelling wordt gratis verzonden vanaf €50,- en u heeft de mogelijkheid om uw bestelling gratis in te laten pakken. Vink hiervoor de gratis inpakservice aan tijdens het bestelproces. Voor vragen mailt u naar klantenservice@sieradenloods.nl. Heel veel shopplezier!