Heb je de Fjory sieraden van Nederlandse bodem al ontdekt? Fjory sieraden zijn 14 karaats gouden sieraden met een kern van de hoogste kwaliteit zilver. Door deze kern heeft een Fjory sieraad dezelfde levensduur als een massief gouden sieraad. Het voordeel is natuurlijk dat de prijs veel aantrekkelijker is dan de prijs van een massief gouden sieraad. Bekijk de Fjory sieraden nu!

Fjory slavenarmband uitkiezen op Sieradenloods

Sieradenloods heeft verschillende luxe Fjory slavenarmbanden in het sieraden assortiment. Fjory slavenarmbanden zijn gouden slavenarmbanden voorzien van een massief zilveren kern. Hierdoor is iedere slavenband onverslijtbaar en niet te deuken. De Fjory slavenarmband is voorzien van twee Nederlandse keurmerken; 1 voor 14 karaats goud en 1 voor 1e gehalte zilver. Maak je keuze en bestel jouw favoriete Fjory slavenarmband op Sieradenloods.nl!

Fjory sieraden worden met de hand gemaakt

De hele collectie Fjory sieraden kunnen inmiddels zowel in rosé-, geel- als witgoud geleverd worden. Nieuwe technieken zorgen er namelijk voor dat de Fjory sieraden collectie steeds verder kan worden uitgebreid. Hierdoor zijn eigen wensen ook steeds beter te realiseren. Zelfs het plaatsen van briljanten is sinds kort mogelijk in een ring, collier of armband van Fjory. Doordat ieder sieraad met de hand gemaakt wordt, is het geen enkel probleem om speciale maten voor je te maken.

Breng een bezoek aan onze juwelierswinkel Kampen

Al onze producten die je kunt verkrijgen op Sieradenloods.nl, zijn ook te vinden in onze juwelierswinkel in Kampen, Juwelier Reuyl. Naast sieraden biedt onze juwelierswinkel jou een breed aanbod aan horloges en trouwringen van bekende merken. Op zoek naar de perfecte trouwringen, een stijlvol horloge of een luxe sieraad? Dan ben je bij onze winkel aan het juiste adres!