Heeft u de Fjory sieraden in onze webshop al ontdekt? Deze zijn van hoge kwaliteit en gemaakt van goud gecombineerd met zilver, en hebben een luxe uitstraling. Daarom past bijvoorbeeld een Fjory slavenarmband perfect bij een chique en zakelijk outfit. Lees verder voor het geheim van de Fjory sieraden.

Het geheim van een Fjory slavenarmband

Het unieke aan de Fjory sieraden is dat deze gemaakt zijn van 14 karaats goud, terwijl de binnenkant van een Fjory slavenarmband gemaakt is van de hoogste kwaliteit zilver. Door het gebruik van zilver in de kern, is de levensduur van Fjory sieraden veel hoger ten opzichte van een hol, gouden sieraad. Een Fjory slavenarmband heeft daarom een net zo lange levensduur als een massief gouden sieraad. Tevens is de prijs veel aantrekkelijker dan een sieraad die volledig vervaardigd is uit goud.

Het design van Fjory sieraden

Als u een Fjory slavenarmband of de Fjory sieraden bekijkt, merkt u direct dat deze strak en chic zijn. In de meeste slavenarmbanden wordt aan de buitenkant alleen gebruik gemaakt van goud. In een enkele Fjory slavenarmband is aan de buitenkant ook witgoud verwerkt, wat een prachtige combinatie is met het geelgoud. Bekijk ook eens de Fjory ringen, kettingen en oorbellen.

Bestel online of kom langs in onze juwelierszaak

Wist u dat u uw favoriete Fjory slavenarmband ook in onze winkel in Kampen kunt komen bekijken? Onze medewerkers helpen u graag en laten u het sieraad zien en passen. Tevens ervaart u dan de voordelen van online shoppen en de service van een fysieke winkel.