Sinds kort vindt u bij Sieradenloods de schitterende sieraden van Fossil. Deze hebben stuk voor stuk een geheel eigen design, wat Fossil erg belangrijk vindt. Fossil werkt dan ook samen met de beste designers. De schitterende collectie bewijst dat er voor elke dame en heer een prachtige Fossil armband is weggelegd!

Fossil armband voor dames en heren

Fossil heeft voor zowel dames als heren schitterende sieraden in zijn collectie. Voor heren zijn er stoere Fossil sieraden, zoals een Fossil armband in leer of edelstaal. Fossil speelt met het leer door het te vlechten of verschillende bandjes toe te voegen. Voor dames zijn er schitterende Fossil armbanden in edelstaal, met kleuren als rosé, geelgoud en zilver. Deze worden gecombineerd met edelstalen details, zoals een opvallende sluiting. Ook zirkonia stenen worden veelvuldig gebruikt.

Fossil sieraden combineren met een Fossil armband

Naast Fossil armbanden vindt u bij Sieradenloods schitterende Fossil oorbellen, kettingen en ringen. De sieraden zijn zo ontwikkeld dat deze allemaal gecombineerd kunnen worden met elkaar. Daarom kunt u een prachtige set samenstellen met een Fossil ketting en Fossil ring, zodat uw Fossil armband perfect matcht.

Fossil ketting en Fossil ring online bestellen

Heeft u de Fossil armband van uw smaak kunnen vinden? Als u deze bestelt op een werkdag voor 20:30 uur verzenden wij deze dezelfde dag nog! Daarnaast pakken wij de Fossil armband graag voor u in wanneer het een cadeau is. Geef enkel tijdens het bestelproces even aan dat het om een cadeau gaat. De verzending is trouwens geheel gratis bij bestelling vanaf €50.