Nieuw bij Sieradenloods: Fossil herenhorloge en dameshorloge

Klaar voor een nieuw merk op Sieradenloods? Fossil is namelijk sinds kort toegevoegd aan ons repertoire met merken en daar zijn we trots op! Een Fossil dameshorloge en herenhorloge is altijd overgoten met de laatste trends, zodat u een trendy horloge draagt. Bekijk de Fossil horloges nu in onze webshop en kies uw favoriete Fossil dameshorloge of herenhorloge.

Fossil dameshorloge combineren met Fossil sieraden

Een Fossil dameshorloge is perfect om te combineren met een Fossil sieraad. Dit komt omdat veel details van de sieraden terugkomen in elk Fossil dameshorloge. Op deze manier creëert u gemakkelijk sets, die altijd weer aan te passen zijn. Ook voor een heer heeft Sieradenloods een schitterend Fossil herenhorloge, uiteraard te combineren met een stoere Fossil armband!

Fossil herenhorloge geleverd in een Fossil blikje

Wist u dat elk Fossil herenhorloge, dameshorloge of sieraad wordt geleverd in een van de kenmerkende blikjes van Fossil? Er zijn zelfs heuse verzamelaars van de blikjes! Elke collectie weer worden er ook nieuwe Fossil blikjes ontworpen. De verpakkingen zijn met recht op zich al net zo populair als de horloges van dit merk.

Een Fossil dameshorloge bestelt u bij Sieradenloods

Bekend met de service van Sieradenloods? Uw Fossil dameshorloge wordt gratis verzonden bij bestelling van €50,- of meer. Ook pakken we het graag voor u in als het om een cadeau gaat. Geef dit tijdens het bestellen enkel even aan, zodat wij er een feestelijk pakje van maken. Meld u ten slotte aan voor onze nieuwsbrief en ontvang een kortingscode voor 5% korting op een Fossil dameshorloge.