Het is officieel zomer en daar hoort natuurlijk een nieuwe zomercollectie bij! Wij waren al lange tijd nieuwsgierig naar de zomercollectie van Fossil en hij is wederom weer fantastisch! Puur vakwerk wordt afgewisseld met stijlvolle designs en vrolijke zomerse kleuren. Een horloge Fossil is geschikt voor elke outfit en elke gelegenheid. Welk horloge Fossil is uw favoriet?

Ga deze zomer voor een blauw horloge Fossil!

Blauw is hot! En dat weet Fossil maar al te goed. In de gehele collectie vindt u subtiele blauwtinten. Ook de nieuwe slogan van Fossil ‘Blue me away’ sluit helemaal aan. Dat Fossil heeft gekozen voor een collectie met blauwtinten is niet zo gek. Het is een mooie zomerse kleur en hij is ook nog eens heel makkelijk om te combineren. Dat maakt een horloge Fossil niet alleen heel mooi, maar ook heel praktisch.

Het unieke karakter van een Fossil horloge

Authenticiteit en vintage zijn twee woorden die de stijl van een horloge Fossil het beste omschrijven. Het kan best lastig zijn om een exemplaar uit te zoeken, want ze zijn allemaal zeer verschillend qua stijl. Toch hebben alle horloges Fossil een ding gemeen en dat is de uitstekende kwaliteit. Ze lopen voorop als het aankomt op zowel technologie als design. De collectie bestaat uit dameshorloges Fossil en herenhorloges Fossil.

Shop met korting en schrijf een review

Bij Sieradenloods.nl is het online shoppen niet alleen heel makkelijk, maar ook heel voordelig! Meld u vandaag nog aan voor onze nieuwsbrief en shop gelijk met 5% korting op uw bestelling! Bent u daarnaast net als tientallen anderen tevreden met uw bestelling? Laat dan ook een review achter op Trustpilot: https://nl.trustpilot.com/review/sieradenloods.nl. Happy shopping.