Een blog die Sieradenloods.nl je niet wil onthouden is de blog van Marieke, www.LiefsMarieke.nl. Marieke heeft een lifestyle blog welke qua artikelen varieert van food, films en series tot psychologie. Marieke houdt haar blog graag persoonlijk, waar wij natuurlijk erg fan van zijn! Sieradenloods.nl legt je in deze blogpost graag uit wat de blog van Marieke zo bijzonder maakt.

Persoonlijke blog

Waar sommige blogs gericht zijn op één onderwerp, richt LiefsMarieke.nl zich op veel meer onderwerpen. En dat doet ze met een geheel persoonlijke inbreng. Zo geeft ze je in haar tweewekelijkse rubriek Pictures een kijkje in haar leven met foto’s over wat ze meemaakt. Ook houdt Marieke van koken en plaatst ze regelmatig een recept. Maak bijvoorbeeld eens de Kerst Chocolade Merengue Taart, welke natuurlijk ook heel lekker smaakt in januari! Op zoek naar een leuke film om te kijken op een druilerige zaterdag? Bekijk eens de Let’s See Some Movies, waarin ze haar mening geeft over een groot aantal films.

LiefsMarieke.nl in 2015

Voor 2015 staan er een aantal leuke dingen op de planning. Marieke gaat bijvoorbeeld de uitdaging aan om 30(!) boeken in één jaar te lezen. Na elk boek reviewt ze het boek en geeft ze aan waarom het een aanrader is of waarom niet. Ben je een lezer, houd dan zeker LiefsMarieke.nl in de gaten! Verder zal je in 2015 nog meer make-up en psychologie gaan tegenkomen op LiefsMarieke.nl. Iets wat Sieradenloods.nl een goede stap vindt. Marieke wil graag om de dag een artikel plaatsen en als het kan zelfs één artikel per dag. LiefsMarieke.nl is dus zeker een blog om aan je lijstje met dagelijks te volgen blogs toe te voegen.

Favoriete artikelen op LiefsMarieke.nl

Sieradenloods.nl zocht een aantal leuke artikelen voor je uit welke echte aanraders zijn. Een artikel dat niet kon missen in dit rijtje is natuurlijk de blogpost over Mariekes Sieraden Stash! Marieke laat je zien welke sieraden ze heeft en wat haar favorieten zijn. Het artikel dat we je ook graag aanraden is het artikel Nee Zeggen. Marieke geeft je haar visie hierop en wat zij er moeilijk aan vindt. Wederom een persoonlijk artikel, met een stukje psychologie.