Ti Sento Milano gaat dit voorjaar voor een zoete explosie van zacht roze en lichtblauw. Deze oorsieraden met hangers stralen op en top vrouwelijkheid uit. De ronde vormen en subtiele zirkonia diamantjes laten ook dit seizoen weer zien dat Ti Sento Milano oog voor detail heeft. De nieuwe collectie is mooier en stralender dan ooit tevoren. Wij kunnen onze ogen er niet vanaf houden.

Ti Sento Milano creëert Blush sieraden en hangers

De ontwerpers van Ti Sento Milano maken, naast hun eigen stralende collectie, ook de mooiste gouden Blush sieraden. Heel begeerlijk en heel betaalbaar. De sieraden van Blush hebben ook een bijpassende Blush hanger. Allemaal verzamelen dus! Neem gerust een kijkje in ons assortiment, vergelijk alle verschillende hangers en kies uw favoriet.

Hangers van verschillende merken

Ti Sento Milano en Blush zijn niet de enige merken met hangers. Boccia heeft ook een paar mooie hangers wij u zeker een glimlach van op uw gezicht krijgt. En wat is een Sparkling Jewels ketting zonder een Sparkling Jewels hanger? Bekijk de collectie en u begrijpt precies wat bij bedoel. Ontdek het zelf!

Bestel uw hangers op Sieradenloods

Het voordeel van online shoppen bij Sieradenloods is dat u een mooi overzicht heeft van onze collectie. Daarnaast hoeft u nooit in de rij te staan en u betaalt wanneer u daar zin in heeft. Heerlijk toch? Bij ons betaalt u gewoon met iDeal, Mistercash, Paypal. Betaalt u liever achteraf? Kies dan voor de optie AfterPay. Veel shopplezier.