Kent u de sieraden van Josh? Deze schitterende armbanden zijn gemaakt van robuuste materialen, zoals leer en edelstaal. In ons assortiment vindt u unieke armbanden van Josh voor heren. Deze armbanden zijn stoer en mannelijk en zijn natuurlijk uitermate geschikt voor de wat bredere pols.

Josh herenarmbanden koopt u online

Herenarmbanden van Josh koopt u veilig en eenvoudig online bij Sieradenloods.nl. Als u uw favoriete armband op werkdagen voor 20.30 besteld, dan wordt hij nog dezelfde dag door ons verzonden. Als de armband een cadeau is, dan kunt u dit aangeven tijdens het bestelproces. Wij zorgen er dan voor dat u een mooi pakketje ontvangt.

Armbanden van Josh van leer en edelstaal

De armbanden van Josh zijn gemaakt van mannelijke materialen. Een aantal van de herenarmbanden zijn gemaakt van edelstaal dat is verzilverd. Ook zijn er armbanden die een combinatie zijn van verzilverd edelstaal en leder. Tot slot verkopen wij ook stoere lederen armbanden van Josh die alleen een verzilverde sluiting hebben. In de collectie Josh herenarmbanden vindt u gevlochten lederen armbanden in kleuren als zwart, bruin en cognac. Daarnaast hebben we ook leren armbanden die uit één stuk leder bestaan. De verzilverde armbanden bestaan uit verschillende unieke schakels en maken elke outfit een stuk hipper.