Get Hooked! Get wat? Denkt u waarschijnlijk… No worries! Hier komt even een korte uitleg: De unieke Hooked armbanden zijn nieuw, trendy en heel gaaf. Sinds kort staan de Hooked armbanden online op Sieradenloods en daar vertellen wij u graag meer over.

Hooked armbanden met ankertjes

Er zijn drie verschillende soorten, namelijk een armband met een haak, anker of de special edition met een grote anker. De laatst genoemde is zeker speciaal, want deze haak gaat over meer dan de helft van uw pols wat uw outfit een stoere en unieke twist geeft. De armbanden zijn, dankzij de knopen, op maat te maken en daarom is er voor iedereen een passende armband. Kies uit leer of een gave versie met touw. De haken en ankers zijn in roségoud, goud of zilver verguld.

Leren Hooked armbanden

Het idee achter deze armbanden is ontstaan tijdens een tripje naar India. Daar zagen de makers van Hooked kranten met ‘het nieuws van de dag’. Er was een dag waarop het nieuws niet ging over ongelukken, politiek of natuurrampen. Het nieuws was lief, zacht en geschreven met liefde. Dit verhaal heette: the anchor story. En de Hooked armband was geboren! Elke Hooked armband staat symbool voor een ‘anchor story’ vol liefde en al het mooie wat deze wereld ons te bieden heeft.

Koop uw Hooked armband op Sieradenloods

Bestel uw favoriete Hooked armband voor 20.30 uur en wij verzenden hem vandaag nog! Ook leuk om te weten; bestellingen boven de €50,- worden gratis verzonden. Ga snel naar de Hooked armbandencollectie en bestel uw favoriete Hooked armband.