Diamonds are a girl’s best friend, maar ook van andere sieraden worden wij heel blij. Vooral als deze uit de collectie van Breil komen! Van dit prachtige merk verkopen wij natuurlijk sieraden, maar wist u ook dat wij horloges van Breil in onze assortiment hebben? Wij vertellen u graag meer over deze unieke horloges, lees snel verder!

Klassieke Breil horloges

De dameshorloges van Breil zijn klassiek, stijlvol en vrouwelijk tegelijk. Dat alles dankzij de combinatie van zachte tinten, een Italiaanse stijl en een Zwitsers uurwerk. We love it! Nu denkt u misschien dat Breil enkel sieraden en horloges verkoopt voor vrouwen, maar niets is minder waar. En de Breil herenhorloges zijn ook een genot om naar te kijken!

De voordelen van een Breil horloge

Een van de voordelen van Breil is de diversiteit aan horloges. Elk horloge heeft unieke details. Zo zijn er prachtige horloges met stijlvolle romeinse cijfers. Ook vindt u de geliefde minimalistische stijl in deze collectie. Welke stijl u ook kiest, de cijferaanduiding is bij Breil hoe dan ook goed te lezen. Sommige Breil horloges hebben zelfs een smalle, stoere horlogeband. Deze horloges hebben de uitstraling van een sieraad, gaaf!

Geef een Breil horloge cadeau

Geeft u een Breil horloge cadeau? Geen probleem! Wij pakken uw cadeautje gratis voor u in. Daarnaast profiteert u van 5% korting op uw bestelling door u aan te melden voor onze nieuwsbrief! Bent u helemaal tevreden met uw bestelling bij Sieradenloods.nl? Schrijf dan ook een review op Trustpilot: http://bit.ly/2cBvsSg. Veel shopplezier!