Elke vrouw heeft wel een paar schitterende zilveren sieraden nodig in haar sieradendoos. Maar hoe vindt u nou dat ene perfecte exemplaar? In onze huiscollectie met zilveren sieraden vindt u de mooiste oorbellen en ringen voor dames die elke dag willen stralen met kwalitatief mooie sieraden. Om het u nog makkelijker te maken hebben wij de leukste zilveren sieraden voor u verzameld! Kiest u voor zilveren oorbellen met parels of toch voor een prachtige ring?

Ontdek de zilveren oorbellen

Een van de mooiste zilveren oorbellen vinden wij toch wel de 13.23026. Deze stralende oorbellen zilver hebben een zilveren hanger met zirkonia diamantjes. Daaronder vindt u een prachtig pareltje. De oorbellen zijn gemaakt van 925 gerhodineerd zilver. In onze collectie vindt u nog meer stralende oorbellen en zilveren hangers voor uw oorbellen. De keuze is reuze!

Een zilveren ring is tijdloos

Nu de lente eraan komt wordt het tijd voor een prachtige zilveren ring. U denkt misschien niet snel aan zilveren sieraden, maar eerder aan roségoud of een kleurrijk exemplaar. Niet getreurd, een zilveren ring is tijdloos en deze kan elk seizoen gedragen worden. Ontdek onze hele collectie met zilveren ringen in onze webshop.

Koop uw favoriete zilveren sieraden

Shop nu onze zilveren sieraden uit de huiscollectie! Meld u ook aan voor onze nieuwsbrief en profiteer van 5% korting op uw bestelling. Dat is nog eens fijn winkelen hè! Bestel uw zilveren sieraden op werkdagen voor 20.30 uur, want dan verzenden wij uw pakketje diezelfde avond nog. Heel veel shopplezier en tot ziens in onze webshop.