Vandaag heeft Sieradenloods.nl weer een blogtip voor je. En dit keer is het iemand die een erg goede vriendin zou kunnen zijn. Een vriendin waarmee je gezellig shopt, naar de bioscoop gaat of een half uur de slappe lach hebt. En dat elke ochtend op het scherm van je telefoon. Lees snel verder!

Joor: je nieuwe fashionvriendin

Jora is 26 jaar en, zoals haar websitenaam Joor Loves Writing al aangeeft, houdt ze van schrijven. En noem haar maar ‘Joor’, het is tenslotte je virtuele vriendin! Joor is gek op fashion, wat ze laat blijken door regelmatig een nieuwe outfit of the day te posten. Je kunt zien dat ze haar eigen stijl wil creëren. Wij van Sieradenloods.nl zijn erg gek op de jurk met vogeltjes! Fashionliefhebbers kunnen hun hart dus ophalen bij de outfitposts van Jora.

Elke week een persoonlijke update

Een vriendin heb je niet alleen om leuke dingen mee te doen, maar ook om lief en leed mee te delen. Elke week plaatst ze een persoonlijke update, waarin ze laat zien wat ze heeft meegemaakt die week. Ook plaatst ze regelmatig een shoplog of een tag, waardoor je Joor extra goed leert kennen. Bekijk eens de No words, only pictures tag op haar blog!

Volg Jora ook op social media!

Om op de hoogte te blijven van wat Jora precies allemaal post en wat haar bezighoudt, kun je haar volgen op Twitter, Facebook, Instagram en Pinterest. Wij zijn Jora gaan volgen op social media na het ontdekken van haar blog!