Stoer, grof en met de hand gemaakt. Dat zijn de nieuwe armbanden van Josh. Vorige week hebben wij heel veel nieuwe Josh armbanden uitgezocht en die komen binnenkort online! U krijgt gegarandeerd een lach op uw gezicht, wedden? Lees snel verder voor meer informatie over de bijzondere Josh armbanden!

100% stijlvol & uniek: Josh armbanden

Ten eerste zijn Josh armbanden stijlvol en 100% Nederlands. Persoonlijk, eerlijk, nuchter, trendy en voor iedereen, dat is waar Josh voor staat. De tweede reden is dat u altijd een unieke armband om uw pols heeft bij het dragen van een Josh armband, want elke Josh armband wordt met de hand gemaakt en gepolijst. Wauw!

Josh armbanden met de hand gemaakt

De derde en laatste reden om een Josh armband te kopen: de met de hand gemaakte armbanden zijn prachtig gevlochten, voor de echte trotse Hollander. Bij Josh werken ze enkel en alleen met de beste materialen, zoals nikkelvrije materialen en verzilverde kristallen. Bij het maken van een Josh armband komt echte vakmanschap kijken. Dit is voor de makers van Josh dan ook een belangrijke drijfveer om elke seizoen weer een fantastische, nieuwe collectie Josh armbanden te leveren.

Voordeel op voordeel, bestel Josh armbanden

Neem snel een kijkje bij onze collectie met Josh armbanden en laat u inspireren. Bestellingen boven de €50,- verzenden wij helemaal gratis. Dat is extra voordeel voor u. Is uw Josh armband een cadeautje? Geen probleem! Selecteer tijdens het bestelproces de inpakoptie en wij maken er voor u een feestelijk pakketje van. Voor vragen neemt u contact op met onze klantenservice (038) 333 36 32, of u mailt naar klantenservice@sieradenloods.nl.