Het merk JOSH staat vooral bekend om zijn schitterende damesarmbanden en stoere herenarmbanden. Dankzij de handgemaakte sieraden en het gebruik van de beste materialen is JOSH een groot Nederlands merk geworden. Jij gaat dit voorjaar toch zeker ook een Josh armband dragen? Wij zeggen doen!

Gaan voor een JOSH armband

JOSH sieraden worden met de hand gemaakt en gepolijst. Daarbij wordt gebruik gemaakt van nikkelvrije materialen. Een Josh armband is gewild en stoer. Met name de herenarmbanden van JOSH vallen op: gevlochten lederen armbanden die in verschillende breedte maten en kleuren te bestellen zijn. Kenmerkend voor deze lederen armbanden blijft het mooie kwaliteitsleder. Ook zitten er stalen herenarmbanden in de JOSH collectie.

Josh sieraden online verkrijgbaar op Sieradenloods.nl

De met passie ontworpen Josh armbanden mogen niet aan je voorbij gaan. Wil je een Josh armband kopen? Op Sieradenloods.nl kun je Josh armbanden voor zowel heren als dames vinden. Bekijk nu deze stoere armbandencollectie van JOSH!

Een bijzonder verhaal van sieradenmerk JOSH

Eigenaar Marcel besloot armbanden te gaan produceren en verkopen, nadat hij een oude bekende tegen kwam met een leuke armband. Na een tijd had deze oude bekende geen plezier meer in het verkopen van de armbanden. Marcel en zijn vrouw hebben het geheel toen overgenomen. Op dit moment is het merk al zover dat het zich volop richt op het buitenland en druk bezig is met exporteren. Vanuit het pand in Nederland worden alle collecties nog steeds ontworpen, geproduceerd en verkocht. Volgens Marcel is het altijd goed om de kwaliteitscontrole zelf in handen te hebben, wat weer ten goede komt van de kwaliteit. Goed bezig JOSH!